Bedrijfsadministratie

De administratie is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Een tijdrovende klus waarvoor u eigenlijk te weinig tijd heeft of vrijmaakt. Ingewikkeld soms ook, zeker als het om belastingen gaat. Toch bent u wettelijk verplicht een boekhouding bij te houden. Uw boekhouding geeft de Belastingdienst inzicht in uw inkomsten, uitgaven en belastingaangiftes. Maar een goede administratie geeft u ook inzicht of het goed gaat met uw onderneming. Met de juiste cijfers neemt u de juiste beslissingen.

Onze administratieve diensten

Administratiekantoor Oost-Veluwe kan u ondersteunen bij uw boekhouding of bedrijfsadministratie en kan deze zelfs helemaal voor u verzorgen. Wij bieden voor zowel zzp’ers als MKB-bedrijven diensten op maat:

  • Boekhouding: Het verwerken en actueel houden van de administratie.
  • Salarisadministratie: Het uitvoeren van de loonadministratie voor uw werknemers.
  • Belastingadvies: Het berekenen en doen van de verschillende belastingaangiftes.
Image

Boekhouding: samen doen of uitbesteden?

Het doen van de boekhouding is voor veel ondernemers een uitdaging. Een goede administratie opzetten kost tijd en vraagt om boekhoudkundige en fiscale kennis. Administratiekantoor Oost-Veluwe biedt hulp op maat:

  • Gezamenlijke boekhouding
    U kunt uw administratie samen met Administratiekantoor Oost-Veluwe doen. U doet zelf een deel van de boekhouding en schakelt AOV in voor de controle van de administratie, de jaarrekening en de fiscale aangiftes.
  • Boekhouding uitbesteden
    Heeft u geen kennis van of tijd voor de boekhouding, dan kunnen wij deze volledig voor u overnemen. Wij verzorgen dan de complete administratie voor u of uw onderneming. Daarnaast stellen wij de jaarrekening op en verzorgen de fiscale aangiftes.

Hoe u de samenwerking ook wenst, wij houden financieel de vinger aan de pols. U concentreert zich op uw onderneming, wij verzorgen uw administratie.

Image

Salarisadministratie: altijd de juiste beloning voor uw medewerkers

Het uitvoeren van de salarisadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende bezigheid. Daarbij veranderen met grote regelmaat zowel het arbeidsrecht als ook de afgesloten cao’s. Het bijhouden van de benodigde kennis vraagt om uw inspanningen. U wilt uw medewerkers immers het juiste loon uitkeren en u wilt geen ‘gedoe’ met de Belastingdienst en/of het UWV.

Administratiekantoor Oost-Veluwe verzorgt de salarisadministratie voor u. Loonaangiftes, loonstroken en jaaropgaven, u heeft er geen omkijken meer naar. Het uitbesteden van de salarisadministratie aan AOV levert u veel vrijheid op.

Image

Belastingen: belastingadvies en belastingaangifte

Als ondernemer en particulier ontkomt u niet aan het betalen van belastingen. Welke belastingen u moet betalen is afhankelijk van uw ondernemingsvorm. Een zzp’er heeft te maken met andere belastingwetten dan een Directeur Groot Aandeelhouder van een vennootschap. Belastingadvies en het verzorgen van belastingaangiftes is dan ook maatwerk. U leest er meer over op onze onze pagina [belastingen].
Administratiekantoor Oost-Veluwe helpt u met uw belastingen en belastingaangiftes. Ons devies is: betaal belastingen op tijd maar betaal nooit meer dan nodig!

Image